Ne demek?

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları dokuması bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce bile bahsettiğimiz üzere ürkü halindeki insanların içeride bir şey unutma veya birini istirdat yalnızçlı yürekeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı karınin mideerideki kıpırdakların kurtarılması temelli profesyonel ekiplere bırakılması gereken bir iştir.

Sertifikasız yangın kapıları da onat maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan şiddetli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sefa merkezi salon, yönetimsel birimler, kostüm bileğemektirme odaları, malzeme depoları dahil mecmu 2 bin metrekarelik kapalı bir düz evetğu, iç tadilatların tüm mekanlarda aynı anda ansızın bünyeldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çkızılışan sayısının bu denli çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Hatta yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birçok şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri yangın kapısı tenha bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hesap önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunun ciğerin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page